Tájékoztatás!

A blogon eddig több befejezett történet is található. A Bűvölet és az I can't stay away nincsen befejezve.
Nagyon köszönöm a hűséges komizóknak és a rendszeres olvasóknak, akik által már idáig is eljutottam!

2012. május 16., szerda

Impossibility 15.fejezet

Sziasztok!
Na, hát a pár nap alatt csak ennyi telt tőlem, de szerintem hétvégén is feltudok tenni egy fejezetet, ha minden jól megy :) 
utólag is bocsánat, amiért  a kommentekre nem válaszoltam az előző fejinél :( csak moderálni tudtam, annyi időm volt, válaszolni rá még sajnos nem /: de majd bepótolom ígérem :))
Nem kaptam annyi kritit, mint az előzőkhöz, de ezt megértem, hiszen nem lett olyan nagyszerű fejezet az biztos :/ De azért bízom benne, hogy ez tetszeni fog :)









- Ezt értetted kikapcsolódás alatt? – húztam fel szemöldökömet, miután kimentem a próbafülkéből. Mikor egy kiadós reggeli után elindultunk Emmett dzsippével Port Angelesbe, nem gondoltam volna, hogy az első megálló a pláza lesz. – Ennyi erővel, a lányokkal is jöhettem volna – megforgattam szemeimet, ahogy Emmett egy nagyon kivágott, piros felsőt mutogatott és elém tette, megnézve, hogyan állna rajtam.

- Ez nem ugyanolyan – Jasper az egyik ruhákkal teli csövön támaszkodott és kritizált minden egyes ruhadarabot, amiben kiléptem. Scott-tal élénken cseverésztek, de még sose láttam Jaspert ennyire felszabadultnak. Lehetetlen, hogy nem érzi azt a vihart, ami a lelkemben dúl már reggel óta. – Akárcsak Edward, én is nagyon jól ismerem az emberi természetet. Vagyis inkább a lelki viselkedést. Neked idő kell, hogy tudj beszélni ezekről a dolgokról, és úgy, hogy megkönnyebbülj. Egyelőre magadban és egyedül kell tisztázni a dolgokat.
- Micsoda lélekbúvár vagy – motyogtam kitágult szemekkel, ugyanis pontosan eltalálta, hogy ez kavarog bennem. Ismerem Alice-t, biztos, hogy csevegni akarna.
- Szerintem ez jól állna – hozott Emmett ismét egy mély dekoltázsú ruhát.
- Emmett, én nem hordok ilyesmit – mondtam a ruhát visszautasítva.
- Akkor itt az ideje! – elnevette magát, majd a kezembe nyomta. – Legalább Edward is rájön, hogy mit veszített.
- Edward mindig úgy szeretett, ahogy vagyok. Nincs szükségem ilyenekre – közöltem vele a véleményemet. – És meglepő, hogy te ennyire ruhaszakértő vagy – felhúztam szemöldökömet, nem volt megszokott ez a nagy poénos medvétől.
- Hidd el, én, mint férfi, sokkal jobban értek a ruhákhoz, mint akármelyik csaj otthon – mondta kuncogva. – Tudom nagyon jól, hogy mivel tudod elcsábítani az öcsémet.
- Az öcséddel szakítottunk Emmett – mondatomat pár másodperces hallgatás követte, majd mind a három fiúból kirobbant a nevetés. Olyan hangosak voltak, hogy még az eladó nő is furcsán nézett rájuk.
- Nem úgy látszott otthon – fűzte Scott hozzá még mindig mulatva rajtam.
- És nem fog sokáig tartani ez a ti „szakításotok” – Jasper nagyon jól szórakozott ezen. – Szeretitek egymást és szükségetek van a másikra, pont ezek után. Lehet, hogy dühből dobtad, de nap, mint nap látni fogjátok egymást otthon. A haragod enyhülni fog és rájössz, hogy mennyire nem volt okos a döntésed.
- Nem tudom neki megbocsátani, hogy hazudott – motyogtam, miután Emmett visszalökött a próbafülkébe.
Bármennyire is nem akartam Jaspernek és Scottnak hinni, igazuk volt. Hiába vagyok dühös Edwardra, a haragom azon nyomban elpárolog, amikor mellettem van. Annyira szeretném, ha mellettem lenne, és támaszkodhatnék rá. Apróbb fájdalmaim még mindig vannak, és ez folyton emlékeztet a történtekre. Legalább ő mellettem lenne. Tisztába vagyok vele, hogy nem fogom sokáig bírni ezt a se veled, se nélküled állapotot. Nem fogom tudni megállni, hogy megcsókoljam, vagy megöleljem. Nem tudok vele csak barátként bánni, hiszen ő a mindenem. Vajon feladnám a makacsságomat a vágyaimért? A válasz egyértelmű. Előbb utóbb biztosan. És kitudja, hogy Edwardnak mennyi ideig lesz türelme várni rám. Lehet, ha sokáig csinálom ezt a fesztivált, még a végén Tanya mellett köt ki. 

- Menjünk – nagy indulattal kivágtattam a próbafülkéből és Emmett kezébe nyomtam a ruhakupacot.
- Akkor megvesszük ezeket? – kérdezte Scott vigyorogva. Megrántottam vállamat, ha azt mondom nem, akkor akadékoskodnak. Ha igen, de én szeretném fizetni, leszavaznak. Egyszerűbb volt rájuk hagyni a döntést, bár nagyon kellemetlen volt, mikor Emmett fizetett.
- Fel a fejjel kislány – Scott félszeg mosollyal átölelte vállamat, így vándoroltunk Emmett és Jasper után. – Minden rendben lesz.
- Nem tudtam, hogy az erőm ilyen vészes lesz – mormoltam halkan, hogy a mellettünk haladó embertömeg ne hallja meg miről beszélek.
- Sajnálom. Tudtam, hogy ez egyszer be fog következni.
- Hogy kinyírom a saját kisbabámat is? – undorodva magamtól fintorogtam, mire kicsit megszorította a karomat. Egy pillanatra hunyorítottam, jól tudtam, hogy ez be fog lilulni holnapra.
- Nem a te hibád. Még nem álltál készen rá, hogy irányítsd magad. És Tanya pedig nem tudhatta, hogy nem valami jó téged felbosszantani.
- Nem akartalak téged se bántani – felnéztem arcába, de csak mosolygott.
- Nem bántottál, meg se éreztem. Vámpír vagyok, emlékszel? – közelebb hajolva belesuttogta a fülembe, mire nevetni kezdtem.
- Ugye nem depizel? – fordult hátra Emmett hatalmas vigyorral. Mosolyogva megráztam fejemet. Kuncogni kezdett, majd helyeslően bólogatott.
Mélyet sóhajtottam, és éreztem, hogy kezdek fáradni. Bár majd egy hetet aludtam, de nekem csak egy pillanatnak tűnt. Ahogy felébredtem, csak akkor tudatosultam igazán a dolgokkal és ólomsúlyként nehezedtek rám a történtek.

Számomra is meglepő volt, ahogy a nap eltelt. A pláza bár számomra bosszantó volt, nem szerettem vásárolni, még is másabb volt, mint Alice-ékkel. A fiúk mindent megtettek annak érdekében, hogy ne legyen rossz kedvem. Emmett-tet kicsit jobban megismertem. Ami tényleg megdöbbentő volt, hogy Edward nem hazudott. A nagy melák humoristának tényleg van egy komolyabb oldala. Mikor ebédelni vitt a három fiú, igazán beszélgetett velem. Elmondta a véleményét Edward tettével kapcsolatban – időközben kiderült, hogy mindenki tudott a dologról, de nem az ő felelősségük volt elmondani, és ezzel egyetértettem – és csodálkoztam, hogy még a szexmániás is mennyire elítélte Edwardot. Sőt mindenki függetlenül attól, hogy szakítottam vele. 

Hálás voltam a három srácnak. Jaspert is egy másik oldaláról ismertem meg, sokkal felszabadultabb, mint ahogy eddig láttam. A megállapításom, amit még hetekkel, sőt szinte hónapokkal ezelőtt sikerült elkönyvelnem magamban, rossz volt. Jasper egyáltalán nem a Cullen család egy visszahúzódó tagja, sőt, nagyon is része neki. Megtudtam, hogy milyen nehézkesen indult a beilleszkedése, mikor Alice-szel csatlakoztak Edwardékhoz. Ekkor már egy parkban ültünk és fagylaltot ettem, szerencsére az idő megengedte ezt nekünk. Egy padon ücsörögtünk, én ettem, Emmett pedig előttünk állt és szórakoztatott minket. 

- Szóval, te kívülálló voltál, amikor bekerültél a családba? – örültem, hogy Scott is részt vesz ebben a napban, és csodálkoztam is, hogy a három fiú nagyon jó barátságba van.
- Eleinte igen. De aztán Edwarddal mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz. Furcsa volt, betolakodónak éreztem magam, hiszen Emmett és Edward már régebben ismerték egymást és elég jó volt a kapcsolatuk. De valahogy Edwarddal se voltunk egy síkon. Aztán elkövettem egy csínt Alice ellen, és akkor Emmett látta, hogy tulajdonképpen sokkal több a közös bennünk, mint bennem és Edwardban.
- És így kezdődött a mi belsőséges kapcsolatunk – folytatta Emmett hangos nevetéssel. – Mi vagyunk a család, szórakoztató eleme, bár engem senki nem múlhat felül!
- Dugulj már el, izomagy! – Jasper nevetve lepattant a padról, egyenesen Emmett-re ugorva, így meglökve őt. Kuncogtunk rajtuk Scott-tal, mint két gyerek, úgy lökdösték egymást.
Már késő délután volt, mikor hazafele indultunk. Még életemben nem nevettem ennyit, mint a mai nap. A fiúk mindent kitettek magukért, igazán jól éreztem magam, és felszabadultam.
A kocsiban hangosan énekelni kezdtünk, persze csak olyat, amit én is ismertem. A három fiú hangját bármelyik profi énekes megirigyelhette volna, így én csak károgtam mellettük szinte, még is telehalmoztak bókokkal a hangomat illetően. Persze, el is pirultam, de valahogy teljesen más volt velük ez a zavar, mint amit Edward tud kiváltani. 

A sok nevetés már a hasamnak is ártott, de képtelen voltam abbahagyni. Határtalan jókedvem volt.
Mikor a ház elé értünk láttam a nagy ablaküvegen keresztül, hogy a család többi tagja a nappaliban kupaktanácsozik. Ez egy kicsit megtörte a hangulatot, de Emmett és Jasper ezt is megoldották.
- Tudtam, hogy Rose bébi megcsal Alice-szel, de nem gondoltam, hogy nyíltan!
- Én mit szóljak? Alice egy szőkével csal meg!
- Ti se vagytok százasok – jegyezte meg Scott. Vigyorogni kezdtem rajtuk, majd besietve előttük bementem a házba.
- Megjöttünk! – kiáltottam, habár már régen tudták. De jól esett.
- Sziasztok! – üdvözölt Esme tetett jókedvvel. – Jól éreztétek magatokat?
- Istenien – mondtam mosolyogva, majd Carlisle néztem, aki elém lépve megölelt. Meglepődtem, de attól még félszegen viszonoztam.
- Hogy érzed magad? – láttam az aggodalmat arany szemeiben, ami felmelegítette a szivemet, de egy kis keserűséget is éreztem. Az én szüleim soha nem tudják meg mi történt velem. Mert egy olya világban élek a Cullen családdal, amit ők soha nem tudhatnak meg.
- Jól, illetve jobban. Köszönöm!
- Ugye majd velünk is eljössz? – nevette el magát Alice pimaszul, miután egy szerelmes csókkal köszönt Jaspernek.
- Hát persze – nem szerettem volna letörni lelkesedését, de nem fogom olyan jól érezni magam, mint a mai nap. – Mihelyst készen állok rá – folytattam, mire bőszen bólogatni kezdett. Örültem, hogy Alice már ismert ennyire. Nem is csodálkoztam, hogy annyira shoppingolni akart már, hiszen Rose-ra nézve eltátottam számat. Rose már úgy nézett ki, mint egy három hónapos állapotos nő.
- De szépen gömbölyödsz – jegyeztem meg mosolyogva.
- Ugye? – Rosalie boldogan felvihogott, majd felnevetett, ahogy Emmett megsimogatta pocakját.
 Nagyon örültem, hogy Rose és Emmett ennyire boldog, de lopva Edwardra néztem. 
Mióta beléptem az ajtón éreztem magamon perzselő tekintetét, de belenézve arany szemeibe, még rosszabb volt. Valahogy ugyanarra gondolhattunk, az ő írisze is tele volt szomorúsággal, és vágyakozással. Olyan jó lett volna odamenni hozzá. Nem is hezitáltam sokáig a kanapé karfájára ültem és megfogtam kezét. Csibészes mosollyal ajándékozott meg, majd másik kezével simogatni kezdte derekamat.

- Mi volt ez a búskomor hangulat? – szólalt meg Jasper. Körbenézve összevont szemöldökkel láttam, hogy mindenki zavartan a másikra néz.
- Már veled beszéltük, egyedül Bella nem volt még érintett ebbe – hát persze, amikor egy hétig aludtam.
- Miről van szó? – néztem Carlisle-ra, aki bűnbánóan elhúzta száját.
- Nem tudom, nem fog-e felzaklatni, de veled is meg kell beszélnünk – Edward jól tudta miről van szó, és éreztem, hogy kényes téma fog jönni, megfeszülő teste jelezte ezt nekem.
- Szóval? – lopva Scott-ra néztem, láttam, hogy ő is tudja, miről van szó.
- Hamarosan mennünk kell Bella – megütközve a hallottakon fordítottam fejemet Edward hangjára. Rám emelte szomorú szemeit, de Carlisle átvette a szót.
- Már nem maradhatunk sokáig. Az embereknek fel fog tűnni, hogy miért nem öregedtem ennyi idő alatt, és a srácok miért nem mennek főiskolára. Jelenleg nagyobb pletyka vagy te, de ez nem fog sokáig tartani.
- Tudom – felsóhajtottam, majd bólintottam. – Rendben. Menjünk – mintha nem számítana olyan sokat megrántottam vállamat, de mindenki tudta, hogy mennyire érzékeny dolog ez. Rosszul érzik, hiszen én erre már felkészültem. Csak hirtelen jött, egyelőre az esküvővel kellett volna foglalkoznom, most pedig a nászúton kellene lennem Edwarddal, ahol töltöm a mézesheteimet.
- Beszélhetnénk?
Bólogatni kezdtem Edward kérdésére, majd felvetésére a hátára kapott, hogy kivigyen a rétünkre. Felkaptam egy kabátot, hiszen Forksban mint mindig, most se volt jó idő. 
Hűvös szél fújt, ami az arcomba csapott, még is jól esett Edward hátán utazni. Pár perc elteltével már ott is voltunk, engem pedig megrohamoztak az emlékek.
 Amikor elsőnek idehozott, mikor láttam ragyogni őt, a nyári napok, amiket itt töltöttünk, majd, amikor Laurent itt megtalált. Aztán a kibékülésünket itt pecsételtük meg. Itt véglegesítettük a döntésemet az esküvővel, a vámpírrá válásommal és a szexszel kapcsolatban.
Edward tudhatta, hogy éppen emlékképek peregnek előttem, mert mosolyogni kezdett, majd kézen fogott és a közepére húzott, ahol mindig ülni szoktunk. Akárcsak első alkalommal leült a fűbe, bal kezével háta mögött megtámaszkodott, a másikat a kezeim közé csúsztatta.
- Nem baj?- cirógatni kezdtem kezét, amire mosolyogni kezdett.
- Nem – mondta, majd felsóhajtott. – El sem tudod képzelni, milyen érzés!
Könnyek szöktek a szemembe, hogy milyen régen történt ez és most hol tartunk Edwarddal. A kapcsolatunk eleje volt, most ez lenne a kapcsolatunk végén a pont?

- Miről akartál beszélni? – kérdeztem suttogva, majd elengedtem kezét és kapkodva letöröltem könnyeimet.
- A költözésről – nem tudtam elrejteni rémületemet. De nem azért, amiért ő gondolta. Eszembe jutott, amikor legutóbb arról volt szó, hogy elmennek. Akkor hagyott el… és akkor kezdődött minden. – Nem akarsz jönni Bella – mondta kicsit erőteljesebben, sokkal szomorúbban és reménytelenebbül, de egyben ridegen is.
- Miről beszélsz?
- Velünk szeretnél jönni? – kérdezte szinte gúnyosan. – Miért?
- Mert… - könnyű volt elkezdeni, de aztán megakadtam. – Megfogtál, a jelen esetünkben nem tudom – hadartam egyre ingerültebben. Mit vár tőlem, mit mondjak? Megyek, de nem biztos, hogy még hozzá megyek? Vagy egy reménysugarat akar, hogy igenis szeretem? Nincs szüksége rá, hiszen tudja. Éreznie kell!
- Nem akarom, hogy bármit is megbánj – mondta egy kis szünet után.
- Edward, nézd…
- Nem akarlak sietetni, vagy akár bármit rád erőltetni. De Carlisle-ék hamarosan indulni akarnak.
- Én vagyok a marasztaló személy? – fakadtam ki és egyre rosszabbul voltam a tudat miatt, hogy lehet én fogom őket lebuktatni, csak mert nem tudom mit akarok.
- Nem így értettem – morogta.
- Edward, figyelj… szünetet kértem tőled. De szeretlek. És képtelen vagyok nélküled élni – szemlesütve vallottam meg ezt neki. – Ne kételkedj a döntésemben.
- Feladsz egy életet miattam? – kérdezte halkan, mire fáradtan felsóhajtottam.
- Ne kezdjük jó? Veled maradok és kész, pont! Fogadd el, hogy nem fogsz megszabadulni tőlem! Persze, amíg ki nem szeretsz belőlem, hiszen mostanában… - kezét számra tette, hogy ne tudjam folytatni, majd nevetni kezdett szúrós szemeimet látva.
- Olyan bolond vagy! – hideg kezével végig simított arcomon, én pedig megnyugodva simultam tenyerébe. – Lehetetlenséget beszélsz! Még hogy kiszeressek belőled…. ez képtelenség tudod jól. És várni fogok, amíg teljesen meg nem bocsátottál, meg persze én magamnak.

Bólintottam, majd meghatódva karjaiba bújtam. Senki se olyan szerencsés, mint én. Lehet, hogy Edward felfogása azért ilyen, mert ilyen idős. Sokkal több mindent látott már a világból, mint én. De tudom, hogy már emberként is ilyen természete lehetett. És tudom, hogy várni fog, amíg tényleg készen nem fogok állni a tovább lépésre.
Karjaiba tartva feküdt a hátára és együtt figyeltük a különösen ritka jelenséget, miszerint Forks felett nem volt felhős az ég. 
A csillagok ragyogtak, a Hold fénye bevilágította a kis rét területét. Körülöttünk fák voltak, vészjósló hangok szűrődtek ki az erdőből, de Edwardnál veszélyesebb kétlem, hogy lakna itt. Tudom, hogy ő megvéd, történjen bármi. 

Hosszú percekig csendben voltunk, és bár én éreztem, hogy álmosodni kezdek, még is beszélgetni kezdtem vele. Megjegyeztem neki, hogy Jasperrel milyen jóba lettünk, hogy Emmett nem is akkora bunkó, mint amilyennek látszik, sőt, lehet hogy a legokosabb ember, akit ismerek. Scott-ról is beszélgettünk, Edward elmondta, hogy az egy hét alatt, amíg én szunyáltam mennyire jóba lettek. Edward elmesélte, hogy Charlie is meglátogatott.
 Csodálkoztam, hogy nem üvöltötte le Edward fejét, de elmondta, hogy mikor Charlie meglátta Edwardot az ajtó előtt gubbasztva, akkor tudatosult benne igazán, hogy mennyire szeret engem. Persze aggodalmaskodott, és azonnal felhívta Reneét. Nem ijesztgetés miatt, pusztán Esme ezt javasolta neki. Hiszen az anyám tudnia kell róla, hogy mi van velem, még ha több kilométerre is van tőlem. Edward elmondta, hogy beszélt is Renée-vel, aki teljesen ki van borulva. Ide akart repülni, de Charlie-val együtt lebeszélték erről.
 Hálás voltam, most még nem készültem fel rá, hogy a szemébe hazudjak.
Valamit éreztem a combomnál rezegni, mire felülve láttam, hogy Edward telefonja csörög.

- Mi az Alice? – mormolta, majd mosolyogva fülem mögé tűrte egy hajtincsemet. Mosolyogni kezdtem, majd mindenféle hátsó szándél nélkül átöleltem nyakát és vállára borultam. – Rendben. – Edward kuncogott tettemen, és mélyen beleszippantott nyakamba, ami nagyon csiklandozni kezdett. – Szia.
- Baj van?
- Nincs, csak vadászni mennek – válaszolta nevetve, majd velem együtt ismét hátára dőlt. Olyan hirtelen csinálta, hogy felsikoltottam, de utána egyből kuncogni kezdtem. Edward megállás nélkül fúrta arcát a hajamba és simogatta hátamat. 

Felszínre tört az egész napos mászkálás, és a fáradtság elemi erővel tört rám. Nem tudom mikor aludhattam el Edwardon fekve, de már csak azt éreztem, hogy Edward elhelyez a karjaiban, majd már csak a suhanó szelet éreztem, azt is csak pár percig. Edward nagyon óvatosan közlekedett velem, a házba is csak lassan vitt be, majd felsétáltam velem a vendégszobába. Kótyagosan vettem tudomásul, hogy hol vagyok, majd az utolsó pillanatban karoltam át Edward nyakát. Nem akartam elszakadni tőle.
- Bella, hazajöttünk. Aludhatsz most már – belesusogta fülembe ezt a pár információt, bár felfogni alig tudtam, csak az alvást vettem ki belőle.
- Ne menj el – mormoltam halkan, mire mellkasa hullámozni kezdett kuncogásától.
- Nem megyek el, itt maradok, rendben? – csak bólogatni tudtam, majd látva, hogy nem fogom elengedni, velem együtt feküdt be az ágyba. Úgy helyezett, hogy nekem is kényelmes legyen, bár nem mindegy volt. Csak érezzem, hogy itt van mellettem.
Az álmosság még mindig bennem volt, de mintha hideg vízzel öntöttek volna nyakon, úgy pattantak ki szemeim és néztem fel Edward szemébe. Tudatosult bennem, hogy itt vagyok Edwarddal egy ágyban. És hihetetlen vágy tört rám.
 Láttam, hogy mosolyog, bár nem tudtam eldönteni, hogy min. Talán rajtam, hogy nézhettem ki? Kómásan végig tapogattam magam, és észrevetten, hogy csak egy póló és egy short van rajtam. Hol a ruhám, ami rajtam volt? Már le is vetkőztetett volna? 

-Miért vetted le a ruhám? – kérdeztem halkan, féltem, hogy megtöröm az idilli csendet, bár ezzel már elkéstem.
- Gondoltam nem akartál kabátban aludni – jót szórakozott lassú észjárásomon, de nekem már teljesen más járt a fejemben.
- És másra nem is gondoltál? – kérdeztem, majd érzékien megnyaltam ajkaimat. Sose próbáltam elcsábítani szánt szándékkal Edwardot, bár meggyőződése, hogy nagyon hamar eltudnám.
- Mit akarsz Bella? – összevonta szemöldökét, mire feljebb húzódtam és végig simítottam mellkasán.
- Csak arra gondoltam, hogy milyen régen voltunk már együtt…
- Milyen kívánós lettél hirtelen. Ezt hozza ki a fáradtság? – éreztem, hogy komolyan kérdezi. És fél a következményektől. – Bella, ez nem jó ötlet – lehámozta magáról kezeimet és leszorította, sötét szemeit pedig az enyémbe fúrta. Láttam rajta, hogy megkívánt.
- Tudom, hogy szeretnéd.
- De nem tanácsos. Bella, egy hete te elvetéltél. Nem valami… egészséges.
- Semmi baj, én jól érzem magam - győzködni kezdtem, pedig jól tudtam, hogy nem ez az elsődleges szempont. Sokkal inkább a tény, hogy szünetet kértem tőle. – Edward senki nem fogja megtudni, köztünk marad rendben? De neked igenis kötelességed kielégíteni a volt barátnődet!
- Te vagy annyira fáradt vagy, hogy már nem tudod mit beszélsz, vagy pusztán elment az eszed! – elnevette magát, mint a két lehetőség viccesnek hatott.
- Vagy csak egyszerűen megkívántalak! – felcsattantam, majd kacéran elmosolyodtam magam. – Na, Edward! Szeretkezz velem, kérlek!
- Nem fog menni – motyogta éjfekete szemeivel, mire megrántottam vállam.
- Fogadjunk? – ördögien vigyorogni kezdtem, tudtam, hogy már ezt a meccset megnyertem. Teste megfeszült alattam, ádámcsutkája megugrott, majd kitágult szemeit rám emelte. 


Vélemény? ^^

16 megjegyzés:

  1. szia gratula de bella 1 idióta és én a helyében nem ed miatt mennék hanem esméék miatt
    puszy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! Köszönöm szépen :) nyugi, a kövi fejezetben nem lesz vitából és kiosztásból vita ezt megígérem :DD
      Köszönöm, hogy írtál nekem ^^
      Puszu

      Törlés
  2. Szia!
    Először is köszi a link cserét!
    Jó lett a feji, szerintem Bella nem normális! Ilyen könnyen feladnia a büszkeségét, mikor Ed ilyen csúnyán elbánt vele! Eddig se gondoltam, h százas, de most már tuti!
    A fiús nap-ot meg nem igazán így képzeltem el, de ahogy olvastam Bella se, vicces, h a fiúkkal ment vásárolni. Olyan szar, h költöznek és megint Bellának kell feladnia vmit. Nagyon nem tetszik, h Ed ennyivel megúszva, és most még szexelni is fognak, elképesztő.
    Már várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! Igazán nincs mit, én köszönöm, hogy írtál nekem :)
      Köszönöm szépen, örülök neki, hogy tetszett, mint mindig :D emiatt nem kell félni, Edward még nagyon megfogja kapni a magáét mindenért :) igen, a nap kicsit másabbra sikeredett, mint ahogy a fiúktól elvárná bárki is :) Emiatt nem kell félni, Bella átfogja még gondolni ezt a dolgot és talán nem is megy?! :D :D ígérem kiderül a köviben, hogy történt e valami köztük :D
      Puszi ^^

      Törlés
  3. Jajj csak gratulálni tok nagyon jó lett nagyon várom már a hétvégét mert ugye akkor lesz friss . nem gondoltam volna hogy a pasis délután az a plazaba lesz. örülök h Bella jól érezte magát de utána nem sokkal el is szomorodott de hogy a szünet közbe lefekszik a fiuával az egy. kicsit magas nekem
    Cullen voltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! Nagyon szépen köszönöm, örülök neki nagyon hogy tetszett :) igen, igen ha minden jól megy, akkor tudok felrakni egy frisst :) Már Bellának kijárt egy ilyen nap, még sok mindenen majd keresztül kell még mennie sajna :) a köviben majd meglátjátok, hogy mik lesznek, nem sok "boldogság" lesz benne :D
      Puszi ^^

      Törlés
  4. Szia!

    Nem gondoltam volna hogy Emették a plázába viszik Bellát kikapcsolódni. De milyen aranyosak voltak a fiúk. :)
    CSak nem? Bella el akarja/ elcsábítja Edwardot? Mi a manó! Sikerül neki, vagy Edward ellenáll?
    Várom a folytatást.

    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! igen, ez meglepetés volt, lesz még ilyenben része Bellának :D szerintem is arik voltak én imádom őket ^^
      nos, mára az már kiderült, hogy sikerült neki vagy sem, de igen már elárulhatom, hogy sikerült neki, illetve Edward nem akart ellenállni :D
      Most már olvashatod :d
      Köszönöm szépen, hogy írtál!!!
      Puszi^^

      Törlés
  5. Szia
    Gina vagyok és meg kell, hogy mondjam eléggé érdekessé sikerölt ez a rész. Felvezetted egy felhőtlen boldog pillanatokat átélt Bellával, aki egy kicsit elfelejtette a valógát a fiúk társaságában. Aztán jött a nem várt és esedékessé vált költözés híre. Majd pedig a rét ahol felszínre törtek a régi élmények és érzelmek egy nem várt felvetés Edward részéről, hogy aztán átadja a helyét egy rég nem érzet érzésnek a vágynak. Nem tudom ki hogy van vele de nekem ez egy kicsit gyors. Szeretem Edyt is és Bellát is, sőt nagyon boldog leszek ha összejönnek, mert ők tényleg egymáshoz valók, de. Lehet hogy régimódi vagy és ez hangsúlyozom csak én vélemény. Én nem tudnék csak így átlépni azon hogy a kedvesem megcsalt és hazudott nekem. Akármennyire is szeretem vagy kívánom őt.
    Én biztosan nem bocsájtanák meg neki ilyen könnyen és érzékeltetném vele a tettének súlyát és a nekem okozott fájdalmat. Nekem az lebegne a szemem előtt, hogy egy kicsit megleckéztessem a tettéért, hogy többé ilyen az eszébe se jusson, csak, hogy tudja milyen ez az érzés nekem, hogy mennyire fájt és menyire megbántott, nem pedig az hogy mi lesz ha megint Tanyával vigasztalódik. Mert ha mind ezek után erre képes akkor nemigazán jelentek neki sokat, ha nem képes várni rám, vagy nemképes harcolni értem és a szerelmünkért. Ezekből pedig következik, hogy én nemigazán értékeltem ezt az utolsó részt, amiben Bella kinyilvánitja az érzelmeit. Ez a bújjunk össze erezd el a hajamat és szeretkezzünk rész, úgy hogy nem tudják meg a többiek, mi is úgy teszünk mind ha misem történt volna.
    ( mellesleg megjegyzem ha már ezen is túl vannak akkor minek a szünet ??? nem értem )
    Amit Edy egy visszautasítással koronáz meg. Én egy ilyen helyzetben nem akarnám elcsábítani a kedvesem. ( Persze más esetben igen, de ez nem az a helyzet és idő. )
    A fejezett egyébként jól volt felépítve és bírtam is, csak elvi felvetéseim vannak vele szemben, amire szeretném ha válaszolnál néhány szóban ha nem bántottalak meg velük. Tudod ez nekem furcsa egy kicsit. De majd megszokom ha kell.
    Pusza Gina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Gina! Először is köszönöm szépen, hogy írtál és kifejtetted a véleményedet! Egyáltalán nem bántottál meg, de megszoknod sem kell majd :)
      Nos, Bella tette, hogy miért csábította el, talán a 16. fejezetben kicsit kiderült. Magányos és elkeseredett. Ilyen helyzetben az ember nem igazán gondolkozik :) Bella bár nagyon mérges Edwardra, amiért hazudott neki és szünetet is kért tőle, de amikor az ember eszét elvakítja a vágy, és a szerelem akkor nem gondolkozik az ember :) én még ilyen helyzetbe nem kerültem persze és ezt egy olvasónak is nehéz elfogadnia, hogy mi történt most. De nem, nem bocsátott meg Bella csupán szeretett volna együtt lenni a szerelmével :)
      Igazából sajnálom, ha ez a fejezet nem nyerte el a tetszésedet, de nem kell emiatt most beparázni, hogy akkor Bella elfelejt mindent és együtt lesznek. Edward még nagyon sokszor megfogja kapni Bellától, amit elkövetett és még sok minden fog történni köztük, talán ki se fognak békülni és mindketten találnak valaki mást?! :)) ez majd a jövőben kiderül :)
      Köszönöm, hogy írtál, azért remélem a következő már sokkal jobban fog tetszeni :)
      Puszi ^^

      Törlés
  6. SZUPER lett a fejezet!!:)Engem is nagyon meglepett hogy a fiúk a pasis nap keretében plázázni vitték Bellát.:DDD De legalább addig se gondolt azokra a szörnyűségekre amik vele történtek mostanában.:S
    Hát őszintén kicsit meglepett Bella viselkedése Edwarddal szemben de mivel én drukkolok hogy újra összejöjjenek én örülök nekik.:) Várom a folytatást!!:)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Köszönöm szépen Pixy!
      :D na hát ez egy így sikerült nap lett, még lesz ilyenben része Bellának és nektek is :) így van, ez egy kikapcsolódás volt neki is :)
      örülök, hogy drukkolsz nekik, majd ki fog derülni, hogy mi lesz az ő sorsuk :) már fent is van, tehát jó olvasást hozzá :D
      Puszi ^^ és köszönöm, hogy írtál nekem!

      Törlés
  7. Szia!
    Ez a feji is nagyon tetszett!!
    Hát az nagyon meglepett, hogy a fiúk plázába vitték Bellát... xD De így legalább kikapcsolódtak mindannyian és jobban megismerték egymást! :))
    Bella viselkedése engem is meglepett, nem is kicsit! Most tényleg, mit akar?? Edwarddal lenni, mert szereti, meg nem is mert nem bocsátott még meg neki? Na de míg vele akar maradni, mondjon akármit, addig örülök! :D
    Nemtom de észre vetted, hogy mostmár kevesebbet veszekednek? :P
    Aminek én nagyon örülök!! Remélem mostmár így is marad és lassan újra együtt lesznek...
    De nem volt szép itt abbahagyni!! Most Ed enged neki, és ismét egy gyönyörű éjszakát töltenek el együtt?? :D :D
    Nagyon várom a hétvégét hogy friss legyen!! :)))
    Puszi, Orsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Orsy!
      nagyon boldog vagyok, hogy tetszett ez a fejezet is :) egy ez jó nap volt, minden szempontból :) Bella kicsit összezavarodott,magányos és elkeseredett volt, így máshoz nem fordulhatott vigasztalásért, mint a drága szerelméhez :D óho, talán akkor még kevesebbet veszekedtek, de csak most jön még a fekete leves majd meglátod :D
      tudod hogy van a vicc :D
      "szerelmem, életem, drágám... lesz ebből még kurva anyád is :D" xDD
      nos, még messze vannak attól, hogy kibéküljenek, sok mindent kéne ahhoz megbeszélni, de egyelőre már mindketten lezártnak tekintik a másikat :) nos, már fent a fejezet, tehát igen válaszolhatok, hogy igen engedett neki :D
      Köszönöm szépen, hogy írtál nekem!
      Puszi ^^

      Törlés
  8. Szia!
    Nagyon tetszett a feji, így megfogalmazásilag, írásilag. A gondom nekem is morális jellegű, h ha a fiú, aki lefekszel mással míg mi tartunk egy szünetet, annak nem igazán tudnék megbocsátani, így pikk-pakk, még ha annyira szeretem is, nem hogy még el akarnám csábítani, egyszerűen elképzelhetetlen. Hogy lehet ilyen agyalágyult Bella. Hol van az ígéreted, miszerint Edward ezt még nagyon meg fogja bánni?
    Már nagyon várom a kövit! :) És remélem, h a hétvégén olvashatlak majd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! juj nagyon boldog vagyok, hogy tetszett :)) igen, ez egy kicsit mindenki számára érthetetlen :)) de talán a köviben kicsit megmagyaráztam, talán :D:D az ígéretemet betartom, Edward még nagyon sokat fog kapni hajdani szerelmétől, majd meglátod, nem fogtok csalódni :D
      Már felraktam, szóval hajrá :)
      Köszönöm szépen, hogy írtál nekem!
      Puszi ^^

      Törlés