Tájékoztatás!

A blogon eddig több befejezett történet is található. A Bűvölet és az I can't stay away nincsen befejezve.
Nagyon köszönöm a hűséges komizóknak és a rendszeres olvasóknak, akik által már idáig is eljutottam!

2012. június 10., vasárnap

Vita-kérdés :)

Sziasztok! Ami miatt, most ide írok, annak nincs köze se a történetemhez, se a blogokhoz, se semmihez. Inkább tanácsot, kérnék vagy ilyesmi :)
Régóta lerágott csont ez a fiú-lány barátság. Én azt mondom létezik, de lassan kezdek kételkedni benne. Ha van fiú és lány között barátság, akkor szerintem az csak a lánynak lehet fontos.
Ami velem megtörtént: már évek óta, több 10 éve van egy fiú barátom. Én imádom őt, azt látom rajta, hogy ő is engem, már testvérként nézünk egymásra, és bármiről órákat tudunk beszélgetni. Ez eddig mind jó és szép, csak az egyik fő dolog, ami nekem nem tetszik, hogy folyton én kerestem őt. Ez vajon miért lehet?
A mostani probléma már az, hogy egyáltalán nem keres engem. Én büszkeségből nem keresem, hiszem mindig én kerestem én ezt nem tartom fair dolognak és amúgy sem szeretnék ráakaszkodni. Nagyon zavar, de mindig megkérdezem tőle, ha találkozunk miért nem. Valamilyen szinten megtudom őt érteni, hiszen suliba jár, mint én, dolgozik, elég erős suliba jár, és komoly kapcsolata is van. Én ezt elhiszem és elfogadom, hogy mindig fáradt, de itt lakok tőle 3 percre, akkor meg? Egy órát nem tud rám szakítani? Adjatok tanácsot nekem, hogy egyszerűen törődjek bele, hogy ő neki nem vagyok fontos, csak azt mondja? Tényleg nem létezik fiú és lány barátság, mert a lány mindig komolyabban gondolja. Ezt nem úgy értem, hogy többet akar, sose akartam tőle többet, de szeretném, ha azért kicsit komolyabban venné a kapcsolatunkat. Több törődést várok tőle, ennyi. De ezt nem kapom meg. Mi a véleményetek? Ilyen helyzetbe mit érdemes tenni?

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez mióta van így? Mióta távolságtartóbb? És mióta van komoly kapcsolata?
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      nem azt mondanám, hogy távolságtartóbb, csak egyszerűen nem keres, és mindig csak utólag tudok meg dolgokat, amiket nekem kéne elmondania, hiszen én vagyok elméletileg a legjobb barátja. keresni sose keresett, mindig ha én mondtam akkor találkoztunk. már nem sokára 1 éve van kapcsolata, de már jó pár hónapja, hogy ilyen velem. decemberben volt egy nagy vitánk és minden "jót" beígért, de nagyon mérges vagyok rá emiatt. akkor nem túl jogosan de a szerelmének adott igazat velem szembe amit még le is nyeltem hisz az a dolga, hogy ő mellé álljon, de az h ennyire elhanyagol, de azt hazudja folyton h mennyire fontos vagyok neki már nevetséges :/

      Törlés
  2. szia!
    szerintem a barátnője féltékeny rád és ezért hanyagol el a srác. ha egy pasi szeret egy lányt és ha az a lány féltékeny a pasi legjobb barátjára akkor választania kell. és őt fogja választani. a te esetedben már választotta is :( ezzel nem megbántani szeretnélek! de nekem ez jött le abból amit írtál. de ha a végére szeretnél járni akkor beszélj a sráccal. kérdezz rá nyiltan. nem biztos h beismeri, de ha a legjobb barátod akkor látni fogod rajta az igazat :)
    mikor azt mondta h fontos vagy neki szerintem igazat mondott, de mint mondtam választania kellett
    remélem tudtam segíteni :)
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szija. igen ez lehet hogy így van. igen igen a barátnője igazából az én barátnőm is volt, én hoztam össze őket, csak aztán úgy alakultak a dolgok h mindkettővel összevesztem, de végül a sráccal kibékültem, sőt ő lépett felém és kért bocsánatot. :)
      igen, de nem azt várom h el engem válasszon, dehogy is, én örülök neki h együtt vannak. csak egy kis figyelmet kérnék tőle. már számtalanszor beszéltem vele ez a baj. mindig mentegetőzik és sajnálkozik, de nem tesz semmit a változásért, ez ami basztatja a csőröm :/ sajnos már kételkedek a szavában az a baj :/ olyan sok mindent beígért már nekem, aztán sehol semmi ://
      azért köszi, hogy írtál nekem ^^

      Törlés
  3. Szia!
    Igazából nem nagyon tudok mit mondani, nem nagyon ismerjük a helyzetet, de én fiuk "között" nőttem fel, és ÉN úgy gondolom, egyszerű féltékenység.
    Mármint a "legjobb barátod" barátnője féltékeny rád!
    Ami mint te is mondod teljesen felesleges, de valószínű, téged sem ismer régebb óta mint a barátját, és ő csak azt látja hogy a pasiját, más lány hívogatja és hogy neki számol be mindenről. Ami persze bizonyos szinten normális is mivel, a fiú nyilván a legjobb barátjával osztja meg a dolgait, de egy jó kapcsolatban ez is megvan.
    Nemcsak a szerelme vagy, hanem a legjobb barát is.
    Nem tudom neked volt e komoly kapcsolatod, de szerintem a te pasid se nézte volna jó szemmel, ha valami történik veled, és nem ő vele beszéled meg, hanem amikor elmeséled neki, már mondod is hogy GÉZÁNAK (bocs, de nem tudom mi a fiú neve) mi volt a véleménye.
    Remélem érted mire akarok kilyukadni, és ez nem csak fiú-lány barátságokra igaz.
    Amikor új sulit, új munkát kezdesz kicsit mindig megváltozik az életed, új ismerőseid, és új barátaid is lesznek. Nagyon kevés olyan szerencsés ember van, aki tíz év után is elmondhatja magáról, hogy még mindig ugyanaz az az ember a legjobb barátja, annak ellenére hogy más irányba indult el az életük. PL: más iskola, más város.
    DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
    Szia Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Alexa. Valójában én is fiúk között nőttem fel egy kicsit, függetlenül attól, h egy nővérem van de mindketten mindig is jobban kijöttünk barátságilag a másik nemmel :D
      elhiszem h ki van akadva a barátnője rám (én nem lennék, de ez csak én vagyok). hiszen nincs is oka, sose volt köztünk semmi, szinte tesók vagyunk, mindig egymás mellett álltunk, de sose gondoltunk a másikra amúgy. nem volt még komolyabb kapcsolatom, de én sose lennék féltékeny a barátom legjobb barátjára, mert tudom milyen az, ha az ellenkezű nemű a legjobb barátod. tudom, hogy igazából természetes h a barátnőjét választja meg ilyenek, én ezt megértem és nem ez a bajom, csak zavar, hogy semmilyen figyelmet nem szentel nekem és nekem több kell. nem elég, hogy két havonta találkozunk egy órára, aztán szia mennem kell... aztán csodálkozik, h semmit nem tudunk a másikról..
      köszi h írtál nekem ^^

      Törlés
  4. Ja, és azt el is felejtettem, hogy igazából nem kell mindig mindent lenyelni, de nem attól a legjobb barát a legjobb barát hogy mindig minden helyzetben ott van?
    Ha kell hátérbe vonul, ha kell ott van és a vállát tartja?
    Csak igazából az a nehéz hogy megtaláld azt az embert, aki ugyanezt megteszi érted is.
    Gondold végig, ha mondjuk nem keresed és két hónap múlva felhívnád hogy gáz van, nem e beszélhetnénk mit felelne?
    Ha tudod a kérdésre a választ, azt is tudod valóban igazi barátok vagytok-e.
    Szia Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ez az, h én már nagyon sok mindent nyeltem tőle és már kicsit betelt a pohár... a legjobb barát szerintem az, amikor mindig melletted van. de ha nem keres, azt se tudja mi van velem, így elég nehéz segítenie bármiben is. én viszont elég büszke vagyok ahhoz, hogy ráírjak, na ez meg ez a bajom, segíts már... ehhez én nem vagyok elég szerény :D
      én mindig a barátnőjét helyeztem előtérbe, mindig azt figyeltem, ami nekik jó. amikor összevesztek mindig segítettem, (amikor még a lánnyal is jóba voltam) nem tudom hányszor nekem köszönhették meg h kibékültek és nem lett szakítás a vége.
      én úgy gondolom nagyon sok mindent tettem értük, de egy kibaszott hálát nem érzek emiatt, és persze h nagyon rosszul esik :/
      tudom, ha felhívnám h gáz van akkor biztos beszélnénk bár kitudja, volt már rá példa h írtam neki beszéljünk és napok múlva megint nekem kellett keresni, h na végre beszélhetünk?! tehát akkor nem,nem hiszem h igaz barát lenne. de nekem ő sokat jelent, természetesen csak barátként. nagyon jól megértem vele magam, tényleg ő az egyetlen, aki úgy gondolkozik mint én és tényleg megért mindenben. de mindig így van ez. bár én sose hanyagolnám el őt, ha fordított eset lenne, de ez általánosságban így van. ha a pasinak barátnője lesz, a csaj nem tudja elfogadni, ha a szerelmének van egy másik nő is az életében, ezért eltávolítja. hát ez velem megtörtént és oltári pipa vagyok emiatt ://
      Köszi, hogy írtál ^^

      Törlés