Tájékoztatás!

A blogon eddig több befejezett történet is található. A Bűvölet és az I can't stay away nincsen befejezve.
Nagyon köszönöm a hűséges komizóknak és a rendszeres olvasóknak, akik által már idáig is eljutottam!

2012. szeptember 26., szerda

Khöm...

Szeretet és gyűlölet között vékony határ húzódik ugyebár?!!! xD Gyűlöltök a sok bejegyzés miatt, és egyik sem a friss fejezet, de szerettek (remélem) az írásaim, történeteim miatt.
Nos, a helyzet a következő. Kirakok egy közvélemény kutatást, amit már biztos untok, lassan én is, de egy kis útmutatás kéne már nekem O.O
Szóval... mint látjátok ez a történet kezd egyre jobban laposodni... tudom, hogy mi lenne a vége, és mi miután következne, de még sem tudok kihozni belőle egy kerek történetet. Tehát a hirtelen ötletem a következő lenne: ezt abbahagyom, de fent hagyom, ha valaki esetleg szeretné olvasni (ezt a nyúlfarknyi kis részeket xD) és belekezdek egy másikba, ami ma az eszembe jutott és beleszerettem ^^ ( a szereplőket ˇ~Will, Sarah, Scott...~ meghagynám kérésre. 
VAGY....
Szenvedünk még együtt, hogy majd egyszer befejezem ezt a történetet, de továbbra is, ritkán lesznek frissek, azok is szarok (bocs a kifejezésért, de ez az igazság) és rövidek. A választás rajtatok áll :)
VAGY....
mivel már így is sokan elpártoltak tőlem, azt mondjátok hagyjam abba az egészet és csak legyek szorgos kritika író  xD (valamit valamiért xD najo, nem :D)

A történet "tartalmát" ötletét, még nem rakom fel, csak ha megírtam az első fejezetét :) És majd meglátjuk, hogy tetszik-e :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése