Tájékoztatás!

A blogon eddig több befejezett történet is található. A Bűvölet és az I can't stay away nincsen befejezve.
Nagyon köszönöm a hűséges komizóknak és a rendszeres olvasóknak, akik által már idáig is eljutottam!

2012. augusztus 13., hétfő

Saját történet ?!

Sziasztok! Ez még nem a friss, de ha így haladok vele tovább, akkor ma este vagy holnap már fel is tudom rakni :) 
Új ötletek jutottak eszembe és szívesen megírnám saját történetben. Ha lennének rá jelentkezők, akkor elküldöm majd nektek e-mailbe, vagy esetleg csinálnék neki, egy saját blogot ez majd a visszajelzésetektől függ :)
Az én világom nagyon a természetfölötti jelenségek körében mozog, így a történet se egy sima romantikus regény lenne, hanem annál több. Így is úgy is szeretném megírni, de szeretném, ha azért kapnék pár véleményt majd róla.

A történetről:
Ha léteznek vámpírok, vérfarkasok, akkor léteznek démonok és angyalok is. A történet Lincoln-ról, aki démon, és legjobb barátjáról Kate-ről szól, aki viszont vámpír. Egy előkészítő akadémián laknak mindketten, de a fiúnak el kellett mennie Londonba, hogy igazi harcossá képezzék ki. Három év telt el, amikor végre visszatérhetett San Francisco-ba. A két barát elválaszthatatlan volt, a kötelék pedig csak még inkább megerősödött, mikor a fiú visszatért. Sosem éreztek egymás iránt mást, csak barátságot, de három év sok idő, és a két gyerek 19 éves hormonoktól túltengő tinédzser lett. Lincoln nehezen tudja elfogadni, hogy legjobb barátja mennyi változásokon ment keresztül, és ez rá mekkora hatással van. Mielőtt észbe kapna, már visszavonhatatlanul rájön, hogy bizony a lány többet jelent már neki, vonzalom alakult ki kettőjük között. De az Akadémia igazgatója, hirtelen ismét elküldi a fiút. Egyre nehezebb időszak köszönt be az iskolába, a vámpírok egyre ingerültebbek és támadni készülnek. Lincolnak dönteni kell: vagy az iskolába marad, megvédve ezzel Kate-et, a saját ellenségét, ezzel pedig megtagadja a saját fajtáját, vagy elmegy ezzel hátrahagyva mindent, egyúttal a lányt is, aki annyi mindent megváltoztatott benne.

Nos kb. ennyi a tartalom kíváncsi vagyok, hogy mit szólnátok-e hozzá :) Megfogom írni, amíg időm úgy engedi, mindenképpen beleakarok vágni, hogy végre én is villoghassak egy saját történettel xD na jó ez csak vicc volt, de tényleg jó lenne, ha végre sikeres saját történetem arathatna olyan sikert, mint a Twilight fanfiction.

4 megjegyzés:

  1. Szia
    Nekem nagyon tetszik és nagyon várnám sztem mindenképp vágj bele és hajrá!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      Köszi szépen, belevágok majd :)))) Örülök a visszajelzésnek :))

      Törlés
  2. Szia! Csak azt szeretném mondani hogy imádom a blogodat és vár rád egy díj nálam :D
    http://bessie-story.blogspot.hu/
    XoXo: Bessie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Bessie!
      Úh köszönöm szépen, nem kaptam még díjat :$ ^^ nagyon örülök neki :))))

      Törlés