Tájékoztatás!

A blogon eddig több befejezett történet is található. A Bűvölet és az I can't stay away nincsen befejezve.
Nagyon köszönöm a hűséges komizóknak és a rendszeres olvasóknak, akik által már idáig is eljutottam!

2012. október 31., szerda

Rossz hír

Na, hát jó estét nektek!

Nos, először is, ezer bocsánat, amiért már olyan régóta nem jelentkeztem. Sok probléma adódott, amit nem tudtam félretenni és az írásra koncentrálni. De már nem is fogok... 

Egyszer már elkövettem azt a hatalmas hibát, hogy meguntam az írást és mindent töröltem. Ezúttal nem fogom törölni a blogot, de sajnálatos módon befejezem az írást!

Nem fogok magyarázkodni, azt hiszem felesleges, elég csalódás nektek, hogy abbahagyom és kész. De azért elmondom nektek, hogy részben azért mert én magam is beleuntam már ebbe a témába, túl sok ideje foglalkozok már a Twilightos sztorikkal, másrészt nagyon kiábrándító, és lelombozó, hogy rajtam kívül még rengetegen feladják szintén ugyanezért. Már az Alkonyat szépen lassan, de lejárt lemez lesz. A csapból is ez folyik (jó, most már talán nem) de már szinte nem is tudok újakat olvasni, mert mind ugyanarról szól. Régebben még izgalmas volt, most már sajnos nem az..

Lehetek szidva, akár csak egy másik blogtársam, hogy akkor miért kezdtem bele új történetbe. De napok, hetek telnek és már magam is rájövök, hogy nem boldogít, hogy írok. Ha írok nem azért mert jól esik, hanem mert kötelességemnek érzem, hogy új fejezeteket hozzak.

A másik esetlegesen fontosabb ok, hogy érettségiző vagyok és most jelenleg az írás a legkisebb problémám, még ha szeretem/szerettem is csinálni. De való igaz, hogy aki egyszer már rákapott az ízére, az sose fogja végleg abbahagyni, mert kisebb-nagyobb szünet után úgyis visszatér az íráshoz. Velem már ez megtörtént, szóval nem csodálkoznék, ha pár hónap múlva esetleg ismét rákapnék. De ha így is lenne, akkor biztos, hogy nem Alkonyatos témában. 

(Ha már itt tartok, akkor el is mondom, hogy elég kiábrándító, hogy az olvasók többsége nem a saját történeteket olvassa szívesen, hanem az Alkonyat fanfictionokat. Gyerekek, ezek is a kreatívak, belátom, de őszintén túl sok mondanivalójuk nincsen.)

Mást én nem tudok nektek mondani, Őszintén sajnálom, hogy cserben hagyom azokat, akik viszont nagyon szerettek a történeteimet és már a frisset is várták. Sajnálom, igazán. Remélem egyszer megértitek majd, ha most nem.

UI: a blog marad, mint már említettem, nem fogom törölni, de ha valaki esetleg szeretné folytatni akármelyik történetem, az írjon e-mailbe, hogy megbeszélhessük ezt a dolgot. (esetleges kérésre nyomon követhetem azt ^^)xenike1026@freemail.hu

Sziasztok! ( a legközelebbi viszontlátásra!)

6 megjegyzés:

  1. :'''''''''''''''''((((( sajnálom, de megértelek. Köszi az ediigi munkáid!! Puszi, Bogi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy olvastál engem :) Nem tudom eléggé kifejezni hálámat ^^

      Törlés
  2. Először is nagyon sajnálom,hogy abbahagyod mivel IMÁDTAM olvasni mindegyik történetedet! Valamilyen szinten megértem,hogy miért így döntöttél de azért egy kérdés ezzel kapcsolatban megfogalmazódott bennem mégpedig: Miért mindig azok hagyják ha nem is abba de félbe a történeteiket/ az írást akik tényleg igazán tehetségesek???!! Most tényleg nagyon szomorú vagyok hogy így döntöttél de hát ez van.Sajnos.:/ Remélem azért talán lesz olyan valaki aki fojtatni fogja a történetet a te közreműködéseddel bár tudom hogy az már nem lenne/lesz ugyanolyan. Vagy ha senki sem fogja folytatni akkor esetleg nem szeretnéd kissebb-nagyobb vonalakban leírni hogy hogyan is alakult volna a történet? Én nagyon örülnék neki és még szerintem jópáran lennének így!:) Mindenesetre köszönöm szépen,hogy eddig megosztottad velünk a csodálatos történeteidet és azokat az érzelmekel amiket egy-egy fejezet elolvasása közben megéltem legyen azok pozitívak vagy akár negatívak!:) Köszönöm az eddigi munkádat! És ha csak egy kis esély is van arra hogy folytatod akár a közeljövőben vagy majd később én biztosan szívesen olvasni foglak majd és reménykedek benne hogy a folytatás nem várat majd magára sokat!:) Addig is sok sikert az utolsó érettségis évedhez!:)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm Pixy! Nagyon boldog vagyok, hisz te is egy olvasó voltál számomra, akit nélkülözni, aligha lehetne. Jól estek a szavaid, és a kérdésed már pár hete bennem is megfogalmazódott. Nos a válasz az én szemszögemből az, hogy aki igazán jó író, az bele is fekteti energiáit a fejezetekbe, esetlegesen egy történetbe. Ez bizony hosszú úton fárasztó.
      Ha akad olyan, aki folytatja, annak én csak örülni tudok majd :) Ha nem akad ilyen jelentkező, akkor viszont leírhatom nagy vonalakba, hogy ennek a történetnek mi lett volna a vége, ha tényleg annyira kíváncsiak vagytok rá :)
      Én köszönöm neked és a hozzád hasonlóknak, hogy kitartóan, türelemmel vártátok a fejeteket és időt szakítva még kritikát is írtatok nekem. Az ilyenekért éri meg haladni vele, tudva, hogy másoknak örömet szerzünk. Magam is csalódott vagyok, hogy hagytam, hogy kiábránduljak ebből, de erőszakkal nem érünk el semmit.
      Ha újra neki is ülök az írásnak, nem ebben a témában, de mindenképpen jelezni fogom majd és természetesen várom majd minden hűséges olvasómat :)
      köszönöm szépen, bízok benne, hogy szerencsém lesz :)
      Puszi

      Törlés
  3. hali

    hát nagyon nagyon sajnálom h nem folytatod bár megértelek
    köszönöm az eddigi munkádat és azt h megosztotad velünk
    Pixyvel teljes mértékben 1et értek és örülök h nem zárod be a blogod
    de én is ezt kérmén mint Pixy hogy ha vázlatosan is de kérlek írd le h fejezödöt volna be a történeted ha mást nem ezt utoljára hagy kérjem töled
    és megint csak köszönöm az eddigi munkádat
    várom a válaszodat
    üdv
    reni

    VálaszTörlés
  4. Igen,én is szeretném tudni mi lett volna a történet vége.Kérlek írd le vázlatosan!:)

    VálaszTörlés